ERIK ÖST

ERIK ÖST

”Det viktigaste med arbetskläder är att de sitter bekvämt och skönt, arbetshandskar däremot får inte vara för varma."

Vi träffar Erik en varm och solig dag i slutet av maj där han och kollegan är i full gång med att lägga tak på ett nytt uterum. Nedanför huset står hans svarta skåpbil parkerad med ett stort släp fullt av virke. ”Ni kan komma upp på taket och fota om ni vill”, säger han glatt och vinkar.  

Det märks direkt att Erik, som är uppväxt i byn bara ett stenkast bort från dagens byggplats, verkligen älskar sitt jobb. Han och kollegan slänger vant upp spont på taket och skruvar fast på löpande band.  

Trots sin unga ålder har Erik hunnit med en hel del. Bland annat två omfattande husprojekt där ena huset är en nybyggnation på 90 kvadrat med ett litet härbre som utgångspunkt. Härbret är dock kvar och har väldigt smakfullt byggts in och integrerats med huset. Ett hus som Erik både äger och numer hyr ut. Det andra projektet är ett hus som Erik själv bor i, även det ursprungligen ett härbre som vuxit från 30 till 70 kvadrat med nästan lika stort garage. I samband med husprojekten tog hans Instagramkonto fart och nu passerat 4 000 följare. Där kan man följa hans olika byggprojekt men även ta del av smarta byggtips och idéer. Erik har även tagit steget att starta eget och redan hunnit skaffat sig både uppdrag och nya spännande samarbeten med bland annat Makita och Dala Byggelit. På fritiden hittar man honom helst på sin fyrhjuling eller snöskoter beroende på årstid.  

”Det viktigaste med arbetskläder är att de sitter bekvämt och skönt, arbetshandskar däremot får inte vara för varma. De här gillar jag verkligen!”, säger han och tittar ner på sina, numer ganska välanvända, TP Comfortable.  

”Nä nu måste jag lägga upp en story” Erik tar fram mobilen, filmar en kort sekvens, pillar lite snabbt på skärmen och lägger sen ner mobilen. ”Så där ja, nu är du kändis!”, säger han till kollegan Alexander från Dala Byggelit som står bredvid.  

Under tiden som vi är där har sponten kommit på plats och uterummet fått ett tak. 

Vi lämnar bygget med en känsla av att det här bara är början på en intressant resa tillsammans med vår ambassadör Erik. 

Följ honom på @erikbygger
.

 Bloggmeny
Meny
Avtalskund logga in
TEN PROTECTION AB © 2021 All Rights Reserved

Vänligen välj företag eller privat

Företag Privat