Bild på arbetare med Ten Protection handske


OM TEN PROTECTION

Ten Protection startade med en enkel fråga. Kan man göra arbetshandskar av hög kvalitet med fokus på användaren, designen och planeten men samtidigt till ett bra pris?

Efter två år av planering och utveckling har ett helt nytt sortiment av handskar vuxit fram. Handskar för den moderna hantverkaren som söker något mer än bara ett skydd mot skador och smuts. För oss är passform, design, materialval och upplevelse minst lika självklart.

All utveckling sker i nära samarbete med fabrikerna. På så sätt kan vi garantera en hög kvalitet men även säkerställa att tillverkningen sker på schyssta villkor. Dessutom skippar vi återförsäljare helt. Våra handskar kan du bara köpa här online utan extra mellanhänder eller frakter. Resultatet är ett bättre pris och en hantering som inte belastar miljön i onödan.

Hos Ten Protection kommer du inte att hitta oändligt med varianter. Dyra lagerplatser och tunga transporter bidrar varken till en bättre miljö eller lägre priser. Varje modell är istället noggrant utvald och sortimentet exakt anpassat till just dig och din bransch.

Teamet bakom Ten Protection har lång erfarenhet från utveckling av arbetshandskar, design och e-handel. Bra produkter ska inte behöva innebära en kompromiss, oavsett om det gäller kvalitet, pris eller miljö. Det är därför vi jobbar hårt för att du som användare ska känna dig trygg, få en bra upplevelse och vara säker på att du valt rätt produkt.

Det är lite så vi tänker.


tillverkning arbetshandskartillverkning arbetshandskar
SKYDDA DINA HÄNDER

Dina händer är dina viktigaste verktyg. Med rätt handske för rätt jobb undviker du onödiga risker och kan istället fokusera på att göra ett bra arbete.

KAPA KOSTNADER

Våra arbetshandskar kan bara köpas här, så få som parvis och utan omväg via återförsäljare eller grossist. Smart både för dig, plånboken och för miljön.

PREMIUMKVALITET

Om du är van med hög kvalitet så kommer du att känna dig hemma med handskar från oss. Vi säkerställer
hela kedjan, från design till färdig leverans.SKYDDA DINA HÄNDER

Dina händer är dina viktigaste verktyg. Med rätt handske för rätt jobb undviker du onödiga risker och kan istället fokusera på att göra ett bra arbete. Alla våra handskar är självklart certifierade enligt gällande EN-normer.


KAPA KOSTNADER

Ingen vill betala mer än nödvändigt. Särskilt inte chefen. Vi har kapat ett helt led och du hittar bara våra handskar i den här butiken, inte hos någon återförsäljare. Smart både för dig, plånboken och miljön.


PREMIUMKVALITET

Om du är van med hög kvalitet så kommer du att känna dig hemma med handskar från oss.Vi vet att passform, materialval och fokus på detaljer kan avgöra att du känner dig bekväm under hela arbetsdagen.


Avtalskund logga in
TEN PROTECTION AB © 2021 All Rights Reserved

Vänligen välj företag eller privat

Företag Privat