TP Dry - Arbetshandske - Ten Protection
TP Dry - Arbetshandske - Ten Protection
TP Dry - Arbetshandske - Ten Protection
TP Dry - Arbetshandske - Ten Protection
TP DRY / Arbetshandske
TP DRY / Arbetshandske
TP DRY / Arbetshandske
VattentätFodradTouchscreen
Art.nr. 1103

TP DRY / Arbetshandske

VATTENTÄT VINTERHANDSKE - Vattentät handske med PU diamond grip. Isolerad med Thinsulate 100g och mjukt foder. För kalla och blöta miljöer.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek89101112
Fri frakt över 650 kr
30 dagars öppet köp
Leverans 1-3 vardagar
  • Beskrivning av handsken
    • Vattentät
    • Värmeisolerande
    • Touch Screen

    Vattentät arbetshandske med PU diamond grip-material i innerhanden för extra bra grepp. Handsken är isolerad med både Thinsulate 100g och ett mjukt foder av microfleece för extra värme och komfort. Förstärkta fingrar och tumme. Förstärkt innerhand. Tork på tummarna. Ovandel i neopren och softshell. Resår runt handleden håller arbetshandsken på plats och muff i neopren med reflex. ”Touch screen” på både tumme och pekfinger. En skyddshandske som passar bra i både kalla och blöta miljöer.

  • Storleksguide

Recensioner

Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.
Antal omdömen: (13)
Ulf
Har provat flera gånger i kyllager men man blir blöt om händerna och fodret följer med handen ut när du tar av dig dem. de är svåra att torka också
Ten Protection svarar:
Hej Ulf. Du har helt rätt och det här är ett problem med vattentäta handskar. Låt mig förklara hur det funkar. I handsken sitter ett membran som skyddar mot vattnet (typ Goretex). Materialet har små små hål i sig som ska släppa ut värme och fukt men eftersom ytan är så liten hinner inte materialet att driva ut det från handsken. En jacka med membran har mycket större yta att driva ut fukten och där fungerar materialet mycket bättre. Man syr inte fast membranet eftersom man då penetrerar och förstör funktionen och detta gör att fodret kan följa med. Vår rekommendation är att använda vattentäta handskar när de verkligen behövs för specifika arbeten. Köp också gärna en storlek större så att det finns mer luft i handsken.
MarCi c/o Martin Adner
Fungerar perfekt på jakten med mycket vattenapportering hela vintersäsongen!
StefanWilj
Bra leverens och bra handske. Vi är 20 stycken i arbetslaget som alla använder handsken och har nu beställt för femte gången. Så gubbarna är nöjda.
Ten Protection svarar:
Kul att höra att ni är nöjda! Rätt handske för rätt jobb.
Finken
Nöjd!
Joma
Bra handske! Har länge letat efter en bra vattentät vinterhandske som är enkel att ta av och på.
PB_snickare
Grym handske. Väldigt nöjd.
Gunnar Berg
Funkar som den ska.
SVen-Erik W
Bra handske. Hållbar och vattentät.
Skoogs Transport Småland AB
Den bästa handsken jag har haft som chaufför av specialtransporter så slits handskar fort av kätting. Denna handske syns det inte på och torr håller man sig med. Super bra handske mvh Gerhard
Håkan Pettersson
Höll inte en arbetsdag en gång..provade 2 par.. sprack i sömmar . Frös I fingrarna på minus 7 o den blir blöt inuti..skithandske till dyr peng
Ten Protection svarar:
Hej Håkan. Riktigt tråkigt att höra. Du måste ha fått ett måndagsexemplar. Handskarna är ett hantverk och det kan givetvis bli fel ibland och en söm kan gå upp. Eftersom TP Dry har ett membran i sig som skyddar mot väta kan den ha blivit punkterad. Då bli innerhanden blöt och kall. Kolla in Tips & guider i menyn. Där finns en bra beskrivning och film om hur en handske tillverkas. Enligt ordern hade du beställt endast ett par handskar. Vi ersätter dig förstås och skickar en ny. /Jimmy på TEN
JP
Absolut en bra handske. Köpte fel storlek och fick snabb hjälp av Ten. Tack!
Jonas
Beställde först en för att testa. Nu har alla byggare hos oss fått ett par. Gillar att det finns en en snortork på den. Vi kommer definitivt testa fler av era handskar.
Bosse
Kvalitet. Gillar den skarpt.

Andra köpte också

DOPPAD ALLROUNDHANDSKE I NITRIL - Perfekt för bra grepp också i våta och oljiga miljöer.
55 kr
SUPERTUNN - Mycket smidig sömlös arbetshandske med 2-lagers PU-doppning för bra grepp.
35 kr
HANDSKE FÖR HÖST OCH VÅR - Skön och lite varmare arbetshandske med mjukt innerfoder, PU diamond grip-material och l...
148.75 kr
ATT VÄLJA RÄTT ARBETSHANDSKAR - MATERIALGUIDE

ATT VÄLJA RÄTT ARBETSHANDSKAR - MATERIALGUIDE

Du vet den där känslan när handsken sitter perfekt. Är inte för varm, inte för kall, utan bara skön att bära och inte stör ditt arbete. Men hur vet man egentligen vad som är rätt arbetshandske för rätt jobb?
Läs mer
TEN PROTECTION AB © 2021 All Rights Reserved

Vänligen välj företag eller privat

Företag Privat