ARBETSHANDSKAR MED TOUCH

ARBETSHANDSKAR MED TOUCH

Du känner hur mobilen ringer och vibrerar men bara tanken på att krångla av dig handskarna och svara gör att du istället ringer upp senare. Eller skulle du kanske vilja ta en bild men avstår för att det blir för kallt om fingrarna.

Mobiler och touchskärmar blir mer och mer vanliga i vardagen och inte minst på arbetet, där skärmarna ofta helt ersätter fysiska knappar. Detta påverkar och underlättar såklart vår arbetssituation. Men kombinationen av skärmar och handskar brukar inte alltid vara helt smärtfri.

Det är inte bara besvärligt att behöva ta av sig handskarna. Kylan och hanteringen gör att du tappar värdefull tid och kanske till och med behöver släppa taget med en hand när du håller i dig.

Som tur är finns det bra lösningar för att kunna använda handskar tillsammans med smartphones och andra smarta prylar med tryckkänsliga skärmar. Nästan alla våra handskar på Ten Protection fungerar tillsammans med touchskärmar. Du hittar symbolen vid handsken som ser ut så här: 

Handskens material avgör vilken typ av touchfunktion som går att använda. Men generellt sett används en typ av material som är konduktivt och reagerar med skärmen. Ibland vävs den in handskmaterialet och ibland sys den fast utanpå.

I de fall när touchlösningen begränsar passform eller annan funktion har vi valt att lägga den på ovansidan av fingret. Så att du istället knackar lätt på skärmen med knogen. Kan först kännas ovant men blir snabbt väldigt naturligt. Också smart för att minimera spridningsrisk av virus och bakterier.

Så nästa gång du köper arbetshandskar, titta om din favorit finns som touch screen variant så slipper du frysa om fingrarna och kan ta det där viktiga samtalet direkt.

Läs även > Så väljer du arbetshandskar - MaterialguideArbetshandske touchscreen
SYNTETSKINN MED KARDBORRESTÄNGNING - Tunn och smidig handske för bättre precision och passform.
123.75 kr
ALL-AROUND I GETSKINN - Populär nötningstålig kvalitetshandske med touch screen.
117.50 kr
HANDSKE FÖR HÖST OCH VÅR - Skön och lite varmare arbetshandske med mjukt innerfoder, PU diamond grip-material och l...
148.75 kr

 Bloggmeny
Meny
Avtalskund logga in
TEN PROTECTION AB © 2021 All Rights Reserved

Vänligen välj företag eller privat

Företag Privat