TP Basic - Arbetshandske - Ten Protection
TP Basic - Arbetshandske - Ten Protection
TP Basic - Arbetshandske - Ten Protection
TP Basic - Arbetshandske - Ten Protection
TP BASIC / Arbetshandske
TP BASIC / Arbetshandske
TP BASIC / Arbetshandske
Touchscreen
Art.nr. 1201

TP BASIC / Arbetshandske

ALL-AROUND I GETSKINN - Populär nötningstålig kvalitetshandske med touch screen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek789101112
Fri frakt över 650 kr
30 dagars öppet köp
Leverans 1-3 vardagar
 • Beskrivning av handsken
  • Fingertoppskänsla
  • Smidigt getskinn
  • Touch Screen

   En mycket uppskattad arbetshandske. Lämplig för arbeten som kräver god passform och fingertoppskänsla. Tillverkad i smidigt getskinn med förstärkta fingrar och förstärkt tumme. Ovandel av polyester med ruggad insida som ger bra komfort under hela arbetspasset. Resår runt hela handleden håller handsken på plats. ”Touch Screen” på pekfingrarnas ovansida gör att du behåller precisionen i fingertopparna.


 • Storleksguide

Recensioner

Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.
Antal omdömen: (11)
Helikoptertjänst AB
Superskön handske som tål mycket, håller tätt och är enormt skön att ha på sig! Blir liksom bättre efter varje användning, som ett par jeans ungefär. Mycket bra kvalitet och fungerar till det mesta. Sitter bra på handen!
BEM
Fastnade för vinterversionen av den här handsken. Sommarhandsken hålla samma kvalitet.
Peo
Den här arbetshandsken är fantastisk. Givetvis finns det andra handskar som är gjorda i skinn men den här är otroligt skön. Slitstark är den också. Tack också för trevligt bemötande över telefon Ten.
OlaW
Gillar skinnhandskar, de blir väldigt sköna efter en stunds arbete. Dessa var inget undantag. Köpte ett tiopack. Bra pris för denna typ av handske.
JP
Gillar verkligen handsken. Snygg. Skön passform. Hållbar. Riktigt bra pris. Men varför sitter touchscreen funktionen uppe på fingret och inte på fingertoppen?
Ten Protection svarar:
Hejsan. Anledningen att vi satt den på översidan är att vi vill att handsken ska få en bättre fingertoppskänsla. Om man ska ha funktionen på fingertoppen måste man sy ett extra lager av syntetskinn med ledande förmåga. Därför valde vi denna lösningen för modellen. Med vänlig hälsning, Jimmy på Ten Protection
Boel Hansson
Kvalitén på handskarna är bra men jag tycker inte storleken riktigt stämmer överens med det jag brukar ha.
Ten Protection svarar:
Hej Boel Storlekarna på handskarna följer de gällande standarder som finns. Handskar i getskinn kan kännas lite tajta när de är nya men de töjer sig alltid efter en stunds användning. Med vänlig hälsning, Jimmy på Ten Protection.
Christian Kling
Väldigt slitstarka och tåliga handskar för ett mycket bra pris . Jobbar med natursten som sliter mycket på handskar. Haft svårt att hitta några tåliga samt bra handskar att jobba i. Provade TP Basic som jag kan starkt rekommendera. Väldigt skön handske att jobba med och bland dom få handskarna jag provat som haft en lång livslängd när det gäller stenarbeten.
Per Sandberg
Favorithandske.
Niklas Karlsson
snabb leverans, slitstarka och otroligt skön passform! ett plus är också att man slipper ta av handskarna när man svarar i telefonen, rekommenderas !
Per Nilsson
Slitstark handske med bra komfort.
Kristian
Älskar handsken. Hållbar med bra komfort.

Andra köpte också

SUPERTUNN - Mycket smidig sömlös arbetshandske med 2-lagers PU-doppning för bra grepp.
35 kr
DOPPAD ALLROUNDHANDSKE I NITRIL - Perfekt för bra grepp också i våta och oljiga miljöer.
55 kr
TUNN MONTERINGSHANDSKE - Mycket smidig handske i getskinn för precisionsarbeten. Ovandel i tunn Polyester. Resår runt handl...
111.25 kr
SÅ FUNGERAR CE-MÄRKNING AV ARBETSHANDSKAR

SÅ FUNGERAR CE-MÄRKNING AV ARBETSHANDSKAR

Kanske tycker du att CE-märkningen av skyddshandskar kan vara krånglig eller så har du full koll och tycker att det är en självklarhet. Oavsett vilket så har vi här samlat mer information om märkningen och förhoppningsvis gjort det enklare att förstå hur de hänger ihop med de olika märkningarna. Hos oss på Ten Protection är alla arbetshandskar CE-märkta.
Läs mer
TEN PROTECTION AB © 2021 All Rights Reserved

Vänligen välj företag eller privat

Företag Privat